Zomersportkamp

Na de turnshow is het sportkamp het hoogtepunt van onze jongeren. Ze trekken er dan met tent, rugzak en sportmateriaal 10 dagen samen op uit, naar één of andere uithoek van ons land. Iedereen vanaf 6 jaar kan mee. De deelnameprijs voor het sportkamp is bewust laag gehouden om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven de onvergetelijke 10-daagse mee te maken!

PPW is daarmee niet aan zijn proefstuk toe want het sportkamp bestaat al sinds 1985! Haal herinneringen op het het rijke beeldarchief

Het sportkamp vindt doorgaans van 16 tot 27 juli plaats. (Dit kan één of twee dagen verschuiven onder voorbehoud van ons akkoord met de kampplaats.)

Programma

In de voormiddag staan een opwarming en turnlessen op het programma. Steevast gaan we daarna met veel honger aan tafel! Nadat we ons buikje rond hebben gegeten, dient een siësta om even uit te rusten. Daarna beginnen de groepen aan allerlei leuke, goed uitgewerkte spelletjes. Ook na het avondeten wordt er niet stilgezeten totdat we in de slaapzak kruipen. Er is in het midden van het kamp een heuse feestavond en de hele week wordt met een kampvuur afgesloten. De nadruk ligt op recreatie, niet op competitie.

Inschrijvingsvoorwaarden

Ten minste 6 jaar zijn en ingeschreven zijn op de ledenlijst van PPW en daarvoor de vereiste bijdragen betaald hebben. Meer informatie over het sportkamp kan je verkrijgen via sportkamp[at]turnkring-ppw[dot]be. Kampleiding van dienst zijn Brecht Delauré, Lotte Daems en Loes Philippe.

Bij beeldmateriaal staan nog een heleboel foto’s.