Inschrijven bij PPW

De inschrijvingen voor sportjaar 2018-2019 staan open.

Algemene inschrijvingsprocedure

Inschrijvingen lopen via de online inschrijvingsmodule van Gymnastiekfederatie Vlaanderen (GymFed). Bij elk activiteit kan je doorklikken naar de online inschrijvingsmodule.

Je hebt bij onze turnkring recht op 2 proeflessen (zonder inschrijvingsverplichting). Pas nadien ben je verplicht om in te schrijven. Schrijf je je in bij turnkring PPW vzw, dan verbind je je ertoe om het volledige lidgeld bij de inschrijving online te betalen. Terugbetaling is nadien niet mogelijk. Dat lidgeld bestaat uit een ‘algemeen clubbedrag (verzekering en administratie) en een bedrag dat varieert per groep.

Let op: sinds 1 juli 2017 is er geen maximumbedrag per gezin meer. Het maximumbedrag per kind bedraagt voortaan € 250.

Korte toelichting om jezelf of je kinderen in in te schrijven

Stap 1

Maak zelf een gezinsaccount aan met een zelfgekozen e-mailadres (van het gezinshoofd) en een zelfgekozen paswoord. Zodra je bent ingelogd, kan je kiezen voor ‘toevoegen nieuwe inschrijving’ (groene knop).

Stap 2

Vul de gevraagde gegevens in van de persoon die je wil inschrijven en klik op ‘toevoegen/verder’ om door te gaan.

Stap 3

Selecteer de groep(en) die je wil volgen en klik op ‘inschrijven voor groep’. Je ziet de groep(en) waar je voor bent ingeschreven in de lijst onderaan verschijnen.

Stap 4

Wil je nog een gezinslid inschrijven? Klik dan door naar ‘nog een lid inschrijven’ en volg opnieuw de vorige stappen tot je alle gezinsleden hebt ingeschreven.

Stap 5

Zijn alle leden van je gezin ingeschreven? Klik dan op ‘volgende’ en rond je inschrijving(en) af met de online betaling.