Turnshow ‘De koning van Gymnasia’ – wat ouders van kleuters moeten weten 

Kleuters nemen alleen deel op zondag 26 februari 2023. Ze worden allemaal om 14.00 uur verwacht in de kleine zaaltjes van het Ontmoetingscentrum Ymeria, rechts van de inkomhal. De show start om 14.30 uur. 

Na hun optreden verzamelen ze opnieuw in dit zaaltje waar ze door één van hun ouders opgehaald worden. Nadien mogen ze in de zaal naar de rest van de show kijken. 

Bevestiging deelname 

In de inkomhal van de turnzaal hangt een lijst. Wil je kleuter optreden, schrijf dan de naam bij de juiste groep. Zo weten we wie er allemaal mee doet. Nog even herhalen: 

  • kleuters A: eerste kleuterklas,  
  • kleuters B: tweede kleuterklas,  
  • en kleuters C: derde kleuterklas.  

Kleuters treden op in het eerste deel van de turnshow.  

Oefenmoment 

Op zaterdag 25 februari 2023 houden we om 9.45 uur een oefenshow in het Ontmoetingscentrum Ymeria, dat is de sporthal naast de turnzaal. We verwachten iedereen om 9.15 uur. Een uurtje later mogen de kleuters na hun nummertje worden opgehaald. 

Kledij 

Op de turnshow turnen we steeds in kledij aangepast aan het thema. Dit jaar zijn we met de kleuters verplegers en verpleegsters. We vragen jullie daarom in witte kledij op te treden. Accessoires die je thuis hebt, mogen zeker worden meegebracht.  

Sinds 1997 voor PPW vzw - (c) 2022 – Herman Verschuere