Turnkamp: meer informatie

Lees verder voor een overzicht van de belangrijkste informatie over het Sportkamp in Lanaken!

Welke communicatie mag je later nog verwachten om in deze post te lezen?

  • Info extra medische fiche
  • Overzicht aankomsttijden en ophaalmomenten leden
  • Info over locatie/online infoavond

Indien jullie vragen hebben, stuur ons dan zeker een berichtje!

De kampleiding
Lotte, Loes en Brecht
Contact via: sportkamp at turnkring-ppw dot be (mailadres zelf samenstellen, aub)

Algemene communicatie 21 juni 2020

Wij kunnen alvast de zomer goed inzetten, want we hebben de definitieve goedkeuring van onze gastgemeente Lanaken ontvangen om bij hen op kamp te gaan!

Verder zullen we niet met twee, maar met drie bubbels op kamp gaan! Hierdoor kunnen alle kinderen van de wachtlijst deelnemen aan het kamp. Bovendien zijn er zelfs nog enkele plaatsen vrij. Concreet hebben we in de jongste bubbel (6 – 12 jaar) nog plaats voor twee kinderen en in de oudste bubbel (12 – 18 jaar) voor vier kinderen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar sportkamp at turnkring-ppw dot be (mailadres zelf samenstellen, aub).

OPROEP: we zijn op zoek naar een lieve mama/papa/oma/opa/… die op zaterdag 25/07/2020 om 10u onze tenten vanuit Lanaken naar Houffalize wil vervoeren met een camionette en/of auto met remorque. We voorzien zeker een compensatie hiervoor! Ook hiervoor mag je een mailtje sturen naar sportkamp at turnkring-ppw dot be (mailadres zelf samenstellen, aub). Dankjewel alvast!

Wij kijken alvast erg uit naar de zomer!
De kampleiding

Algemene communicatie 24 mei 2020

Zoals we eerder hebben vermeld, zijn we volop aan het nadenken over hoe we de corona-richtlijnen kunnen toepassen op ons zomerkamp. Hoewel we op kamp ook turnen, valt het kamp onder de categorie ‘jeugdkamp’ en mag het dus doorgaan.

Wachten op definitieve goedkeuring

De richtlijnen geven dan wel groen licht voor jeugdkampen, ook onze gastgemeente Lanaken moet akkoord gaan dat we in deze situatie op bezoek komen. We wachten daarom nog op een definitieve goedkeuring van Lanaken voor de organisatie van ons kamp.

Op kamp in twee bubbels

In het huidige plan zullen we werken met twee bubbels van 50 personen. We gaan dus allemaal samen op kamp, maar zullen de bubbels zo veel mogelijk scheiden van elkaar. We werken de komende weken de maatregelen verder uit en hopen er een zo leuk mogelijk kamp van te maken!

Inschrijven niet meer mogelijk

Aangezien we de veiligheid van onze leden, leiding en kookouders als hoogste prioriteit beschouwen, werken we met twee bubbels van 50 personen. Onze maximumcapaciteit is dit jaar dus beperkt tot 100 personen, wat als gevolg heeft dat het kamp al volzet is.

Voorlopig aanvaarden we daarom geen nieuwe inschrijvingen meer. Het inschrijvingsformulier staat sinds zaterdagavond 23 mei niet meer online en een mededeling hiervan kan je ook op onze website terugvinden. Leden die toch nog graag willen meegaan op kamp kunnen ons een mail sturen. We werken met een wachtlijst en indien er afzeggingen zouden zijn, dan hanteren we het first-come first-served principe. We bekijken bijkomende opties in de komende dagen en weken.

We begrijpen dat we hierdoor enkele leden op dit moment zullen moeten teleurstellen, maar we hopen op jullie begrip.

We blijven jullie informeren

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

De kampleiding

Post expires at 1:00pm on Friday July 24th, 2020