Hervatting turnlessen

De corona-maatregelen versoepelen, waardoor wij met veel enthousiasme en voorzichtigheid terug onze lessen kunnen laten doorgaan. Maar omdat sporten alleen alleen in open lucht mag, vinden de lessen plaats op het grasplein vlak voor de turnzaal en op het grotere Ymeriaplein.

Waarmee moet je rekening houden?

Sporten kan op voorwaarde dat iedereen zich aan volgende afspraken houdt:

  • Onze turnzaal blijft gesloten. Turnmateriaal, bar en toiletten zijn dus niet beschikbaar, behalve voor EHBO-materiaal, contactgegevens van ouders en verzekeringspapieren.
  • Er mogen maximaal 20 personen (inclusief lesgevers) deelnemen aan een les per grasplein (indien nodig werken we met inschrijvingen, hiervoor krijgt elke groep een mail).
  • Breng je eigen sport- of slaapmatje (eventueel badhanddoek) en drinkbus mee. Schijnt het zonnetje, dan smeer je best thuis al zonnecrème.
  • Fysiek contact tijdens de lessen kan nog steeds niet, we houden dus 1,5 meter afstand.
  • Bij slecht weer valt de les uiteraard weg. Dit proberen we tijdig te communiceren.

Wie kan terug les volgen?

Door bovenstaande beperkingen, kan niet iedere groep van start gaan met de nieuwe vorm van lesgeven. Hier vinden jullie dan ook een aangepast uurrooster.

Voor kleuters hebben we op dit moment nog geen alternatief kunnen uitwerken.

Omdat we zelf nog zoeken hoe we alles organiseren, kan het uurrooster wijzigen. We vragen jullie om dit uurrooster regelmatig te raadplegen. We blijven jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden mochten we de lessen anders organiseren.