Inschrijvingen (kleuter)turnkamp 2018

Turnkamp Olne 2018

Het turnkamp belooft weer 10 dagen turnplezier, uitdagende spelen en lekker eten voor onze 6 tot 18-jarige leden. Van 16 tot en met 25 juli 2018 vertoeft de turnkring bij haar Waalse buren in Olne. Tijdens het kamp plaatsen we regelmatig fotoreeksen en berichtjes via onze website.

Wilt u uw kind(eren) inschrijven voor het kamp? Vul dan het online inschrijvingsforumulier in. Na het vervolledigen van het formulier ontvangt u een mail met verzoek tot overschrijven van het juiste bedrag.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om kampleiding Brecht, Lotte en Loes te contacteren via sportkamp[at]turnkring-ppw[dot]be . Hier kan u de bijhorende brief downloaden: Brief-inschrijvingen-turnkamp-2018 .

Spaar mee met Joyvalle voor melk op kamp

Turnkring Pro Patria Wijgmaal doet mee aan de spaaractie 'Samen op Kamp' van Joyvalle voor gratis melkOok dit jaar doet de turnkring mee aan de flappen-spaaractievan Joyvalle: Samen Op Kamp! Hoe meer flapjes we verzamelen, hoe meer gratis melk we ontvangen op kamp. 10 houten flapjes staan gelijk aan 1 gratis liter Joyvalle.

Spaart u mee? In de hal van de turnzaal kan u uw verzamelde flapjes achterlaten in de verzamelbox.

Kleuterturnkamp Wezemaal 2018

Ook dit jaar trekken we met onze kleuters op kamp naar de Wezemaalse chirolokalen, waar we vier dagen lang zullen turnen, spelen en ons rot amuseren! We vertrekken op donderdag 23 augustus en gaan moe maar voldaan terug naar huis op zondag 26 augustus. Elke voormiddag turnen we in de plaatselijke basisschool en in de namiddag worden jullie verwend met dolle spel – en knutselpret.

Deelnemers moeten minimum 4 jaar zijn (bij aanvang) en lid zijn van de PPW. Om alle kleuters een optimale begeleiding te garanderen beperken we de deelnemerslijst tot 32 kinderen. Inschrijven is dus een must!

Om iedereen een eerlijke kans te geven op een plaatsje op kleuterkamp, werken we dit jaar opnieuw met een online inschrijfsysteem. Vanaf zaterdag 24 maart om 13u gaat de inschrijving open. Na het vervolledigen van het formulier, ontvangt u een bevestigingsmail. Zo weet u of uw kapoen mee kan. Begin augustus kunt u een bezoekje verwachten van de leiding voor de officiële inschrijving.

Tijdens het kampje kan u ons volgen via de website. We doen ons best om elke avond een verslagje te schrijven en enkele foto’s te posten. Neem dus zeker eens een kijkje.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om Lisa of Veerle te contacteren via lisavandermarliere[at]hotmail[dot]com of veerlevandermarliere[at]hotmail[dot]com .

Hier kan u de brief downloaden: Brief-kleuterkamp-2018