Inschrijvingen kleuterturnkamp 2018

Ook dit jaar trekken we met onze kleuters op kamp naar de Wezemaalse chirolokalen, waar we vier dagen lang zullen turnen, spelen en ons rot amuseren! We vertrekken op donderdag 23 augustus en gaan moe maar voldaan terug naar huis op zondag 26 augustus. Elke voormiddag turnen we in de plaatselijke basisschool en in de namiddag worden jullie verwend met dolle spel – en knutselpret.

Deelnemers moeten minimum 4 jaar zijn (bij aanvang) en lid zijn van de PPW. Om alle kleuters een optimale begeleiding te garanderen beperken we de deelnemerslijst tot 32 kinderen. Inschrijven is dus een must!

Inschrijven gebeurt online. Na het vervolledigen van het formulier, ontvangt u een bevestigingsmail. Zo weet u of uw kapoen mee kan. Begin augustus kunt u een bezoekje verwachten van de leiding voor de officiële inschrijving.

Tijdens het kampje kan u ons volgen via de website. We doen ons best om elke avond een verslagje te schrijven en enkele foto’s te posten. Neem dus zeker eens een kijkje.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om Lisa of Veerle te contacteren via lisavandermarliere[at]hotmail[dot]com of veerlevandermarliere[at]hotmail[dot]com .

Hier kan u de brief downloaden: Brief-kleuterkamp-2018

Post expires at 10:00am on Wednesday August 15th, 2018